Технически данни и екстри

Големина /размери

Изтривалките Кобе модат да бъдат изработени в различни размери по поръчка. Максималните размери на една част са 2000 x 5000 мм. Може да се изработят изтривалки в най-близката форма - според клиентските изисквания.

Подсилване на изтривалката

Изтривалките, подложени на по-интензивно въздействие, като количките за пазаруване, се предлагат в подсилен вариант. Подсилването се състои от допълнителна гумена обвивка, която се слага при вградената тел. Подсилената изтривалка може да бъде използвана и при наклонени подове в комбинация с допълнителни прикрепящи гвоздеи в основата.

Ние гарантираме, че подсилените изтривалки могат да понесат тежестта на пазарни колички до 200 кг.

Екологичност

Изтривалката Кобе е напълно рециклируема. Изхабените изтривалки се изпращат за рециклиране.

Структура

Оригиналната Кобе е съставена от наредени алуминиеви пръчки с гумени ленти, които са прикрепени с помощта на специални нитове. В структурата има прекарана тел от неръждаема стомана с диаметър Ø 2.3 мм. Двата края на изтривалката са оформени с краен профил.

Алтернативи за външен вид

Кобе се предлага в натурален алуминиев цвят или анодизиран алуминий в черно или златисто.

Гаранция на оригинала Кобе

Гаранцията e 2 години и започва от месеца на поставянето и включва безплатна поправка на правоъгълните изтривалки при грешка, причинена от поставянето или при фабричен дефект. Гаранцията не покрива не използвани изтривалки и не включва разходите по транспорта и поправките на умишлено причинени повреди или ако изтривалките не са поставени според изискванията.