Основополагащи рамки и лайсни

Основополагащите рамки Кобе са изработени от специална алуминиева сплав, която да не ръждясва и да е стабилна в комбинация с бетон. Никакво допълнително действие не се налага преди отливане на мястото за рамката. Предлагат се, също в жълт и черен цвят.

Рамки Кобе са много лесно управляеми, благодарение на лекотата си.

Материалът на изработка е поцинкована стомана, неръждаема стомана или месинг.

Рамките Кобе за вграждане в под се предоставят в желаната големина с изрязани под ъгъл накрайници за лесно и плътно монтиране. Монтирането е бързо и с ниски разходи.

Кобе 12R
За изтривалки с вис. 10-14 мм.
Профил 26 x 16 x 4 мм

Кобе 17R
За изтривалки с вис. 18-20 мм.
Профил 20 x 20 x 3 мм

Кобе 20R
За изтривалки с вис. 20-22 мм.
Профил 31 x 25 x 4 мм

Кобе 22R
За изтривалки с вис. 20-22 мм.
Профил 25 x 25 x 3 мм

обе 25R
За изтривалки с вис. до 25 мм.
Профил 25 x 31 x 4 мм

Накрайници Кобе

Накрайниците Кобе от тип 1 или 2 се използват при обособяване на изтривалката, монтираща се на под, поради липса на възможност за вграждане в под и налагащо се подобрение за по-добро изтъркване на обувките в антрето. Лайсните са удобни и за намаляване на риска от подхлъзване и за предпазване на краищата на изтривалката.

Накрайници от тип 1

Не изискват никакви усилия за инсталация и поддръжка. Те се прикрепят към изтривалката от фабриката.

Накрайници от тип 2

Накрайниците от тип 2 са с същите размери като тези от тип 1. Правят се по поръчка, според изтривалката, като винкел с изрязани ъгли на 45 градуса (до правоъгълната изтривалка) и удължения за лесно съединяване. Съединяването се прави последователно, с почукване с гумен чук по рамката към ъглите.